tisdag 26 maj 2009

Inriktningsbeslut!

UTN:s fullmäktige beslutade följande:
"att i händelse av beslut av kårobligatoriets avskaffande ska UTN utreda, analysera och konsekvensbeskriva effekterna av ett kårbildande. Ansökan om kårbildande ska godkännas eller avslås av UTN:s fullmäktige."
Då väntar vi på kårobligatoriets avskaffande – sen kör vi! Nätverket för frivillig, formell kår vill därmed tacka för en god debatt och speciellt tacka Magnus Lundgren (teknatsframtid) som varit en mycket glad och trevlig debattör i frågan. Inlägget Vad som än händer är klockrent. Vi vill också samarbeta. Vi tror på kärleken. Kram!

Ett stort lycka till till styrelsen 09/10. Ni har ett stort och ansvarsfullt arbete framför er – som ni kommer klara av galant.

1 kommentar:

  1. Och jag vill passa på att tacka egen-kår bocken för det fantastiska arbete som han (Svante) lagt ner på den här frågan. Utan honom skulle det inte ha hänt nånting och det skulle inte ha blivit bra och värst av allt, fum skulle förmodligen inte ha tagit det beslut som de tog.

    En guldstjärna i himlen räcker inte, inte två heller. Tack Svante! Du förtjänar hela credden för att det här blev så bra! Tack för ett fantastiskt år och lycka till i framtiden!

    /Magnus Eriksson

    SvaraRadera